Luna Cadourilor la Gazduire.Net

Este Luna Cadourilor la Gazduire.Net si continuam sa promovam campania noastra de donare a punctelor de fidelitate catre DaruiesteViata.Ro. Alatura-te si tu initiativei #NoiFacemUnSpital!!!Doneaza de Sarbatori!!!Poti si tu sa contribui la ridicarea spitalului pentru copii bolnavi de cancer donand punctele tale de fidelitate actuale si viitoare ... Continuare »

17th Dec 2019
Programul de Donatii Gazduire.Net

Incepand cu 1 Decembrie 2019, Gazduire.Net se alatura asociatiei Daruieste Viata si sustine eforturile acesteia pentru construirea unui spital modern pentru copiii bolnavi de cancer din Romania.Donam doar pentru ca fiecare din clientii nostri este alaturi de noi.Alatura-te si tu donatiilor noastre automate ca si cota parte din cifra de ... Continuare »

26th No 2019
Black Friday Gazduire.Net 1 - 30 Noiembrie

La Gazduire.Net ai Black Friday toata luna noiembrie. Au revenit domeniile .EU la doar 0.99 Euro si domeniile .RO la doar 5.99 Euro. Bucura-te de ofertele noastre din noiembrie si alege-ti serviciile favorite!La noi chiar sunt ReduceriStim cu totii ca multe magazine au oferte de Black Friday si le prezinta ca fiind reduse fata de preturile de ... Continuare »

1st No 2019
Noul serviciu de Plati Automate

Scapa de grija platii facturilor recurente! La Gazduire.Net ai acum noul serviciu de Plati Automate cu ajutorul caruia iti putem plati facturile utilizand creditul din cont sau tokenul cardului principal salvat.Ce sunt Platile AutomatePlatile Automate sunt acele plati procesate automat de sistemul nostru de billing cu 5 zile inaintea scadentei ... Continuare »

9th Oct 2019
Noile pachete de Reseller Gazduire

Gazduire.Net anunta implementarea noului plan de servicii Reseller Gazduire. Ai acum mai multa flexibilitate in alegerea numarului de conturi cPanel dorit.Este binecunoscuta schimbarea de facturare a producatorului cPanel.Net care, de la 1 septembrie 2019, a introdus taxarea pe numar de conturi. Din aceasta cauza oferta pentru serviciile de ... Continuare »

23rd Sep 2019
DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu

Gazduire.Net anunta simplificarea serviciului de DNS Avansat oferit gratuit pentru orice domeniu web activ la noi. Acum este mult mai usor de configurat, direct din pagina domeniului.DNS Avansat GRATUITExista o parte a serviciilor web de gazduire pe platforme de tip Shopify, BlogSpot, WordPress, etc pentru care este necesara pointarea domeniului ... Continuare »

11th Aug 2019
Plati OneClick si Plati Automate la GazduireNet

Gazduire.Net anunta lansarea serviciului de Plati Automate si Plati OneClick pentru toate serviciile oferite. De acum plata si recurenta serviciilor va fi mult mai usor de gestionat.Securitatea PlatilorNu vom stoca sub nici o forma numarul cardului, data expirarii sau cvv-ul acestuia. Dupa prima plata standard banca emitenta a cardului ne va ... Continuare »

25th Iul 2019
DNS Avansat GRATUIT pentru orice domeniu la Gazduire.Net

Gazduire.Net lanseaza in premiera pe piata din Romania serviciul GRATUIT de Administrare DNS Avansat pentru orice domeniu web activ la noi. Scapa de costurile suplimentare cerute de alti provideri pentru a primi aceasta optiune destul de utilizata si bucura-te de preturile de exceptie pentru domenii.Serviciul este GRATUITServiciul de Administrare ... Continuare »

12th Iun 2019
Oferta Exclusiva Gazduire Web

Vara aceasta Gazduire.Net iti aduce noua oferta de Gazduire Web Exclusiva. Ai spatiu generos pe SSD de la 10 GB pentru doar 0.99 Euro lunar.Cel mai bun pretInca odata te surprindem cu oferta cea mai buna din Romania, de data aceasta si pentru pachetele de gazduire web. Dorim sa iti oferim spatiul de care ai nevoie, totul pe SSD, pe servere de ... Continuare »

7th Iun 2019
vara Domeniilor .RO la Gazduire.Net - 5.99 Euro/an

Gazduire.Net iti aduce in aceasta vara cel mai bun pret din Romania la domeniile .ro, atat la inregistrare cat si la transfer sau reinnoire.A venit timpul sa te bucuri de domeniul tau .ro la cel mai bun pret de pana acum.Inregistrare 5.99 EuroTransfer 6.49 EuroReinnoire 7.49 EuroVino cu domeniul tau .ro la noi pentru numai 6.49 Euro si beneficiezi ... Continuare »

30th MaI 2019